ard 50

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/03/2003 | 13:10 | מאת: גליה

בגלל כאבים בברקיים וסירב מוחלת לנתוח או זריקות הרופא הצליץ לי על התרופה ard 50,למה היא תעזור ואיך היא משפיע או מזיקה. מה עם גלוקוזמין ,קונדרויתין ,אחד בים ו-2msm אחד בבקר ואחד בערב העם זה לא יותר מדי ואיך להכניס אותו,כמה ביום, תודה גלית

ART-50 הנה תרופה שמיועדת "להגן על הסחוס שלהברך" היא עושה זאת על ידי כך שהיא מעכבת יצור שלאנזימים הפוגעים בסחוס. היא אינה עובדת נגד כאב ואינה יכולה לבוא כטיפול בלעדי. לוקחים בחודש ראשון כדור ביום ואחר כך 2 ביום עוד 5 חדשים. גלוקוסאמין/כונדרואיטין סולפט צריכים לקחת 3ביום . אין האחד מפריע לשני.

מנהל פורום אורתופדיה