כאבים בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/03/2003 | 22:30 | מאת: מורן

אני סובלת מזה כשנה מכאבים בכפות הידיים ובאצבעות הידיים פניתי לראומטולוג שהפנה אותי לאורטופד ואילו האורטופד הפנה אותי שוב לראומטולוג וחוזר חלילה , צילום הרנטגן שביצעתי נמצא תקין וכך גם בדיקות דם. הכאבים מתעצמים כשחם ואילו במזג אויר קר אני חשה הקלה מרובה אני חסרת אונים ולא יודעת למי עוד אפשר לפנות.האם יש עוד בדיקות או רופאים שכדאי לפנות על מנת לברר את מקור הכאב? תודה

17/03/2003 | 22:53 | מאת: שיר

המלצתי שתפני לרופא כלי דם. ובינתיים להקלה על כאבים שימי את הידיים בתוך כלי עמוק עם מים ומעט שמן ומלח. נשמע מצחיק? -אבל זה מועיל לכאבים. שווה לנסות! רפואה שלימה. שיר

העובדה שהכאב משתפר בקור מדברת נגד בעיה של כלי דם , העובדה שחימום מחמיר את המחוש מרמזת כי יש לךבעיה של עצבים הקפיים. דומני שכדאי לך להתיעץ עם כירורג כף יד ונוירולוג .

מנהל פורום אורתופדיה