פריצות דיסקים עם השלחות לרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/03/2003 | 14:54 | מאת: איציק

איזה טיפול ארוך טווח יכול לעזור לבחור בן 23 עם פריצות דיסק בחוליות l2+l3+l4+l5 + תעלה צרה ב l4+l5 מפני שאני נואש ניסיתי פיזיוטרפיה וזה עשה נזק בלתי הפיך ומיום ליום זה ניהיה גרוע יותר ויותר עד כדי כך שני לא יכול לקום מהמיטה

אי אפשר לענות לך ברצינות על סמך שאלתך בצורתה הנוכחית. כךלמשל השימושאתה עושה במילים "פריצות דיסק" אינו סביר ואני בטוח שאם תקרא שוב אתפענוח הבדיקות שעשו לך תראה שמשתשים בביטויים אחרים . בכל מקרה לא ניתן לענותבלי לדעת את הרקע הקליני על כל . פרטיו

מנהל פורום אורתופדיה