החלפת קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/03/2003 | 21:21 | מאת: רונן

שלום, רציתי לדעת האם יש חדשות כלשהן לגבי יעילותו של הקרסול המלאכותי? הודיעו לי כי יהיה עלי לעבור קישיון מפרק (לאחר שבר פילון) כיוון שהסחוס נשחק המלצתך?

החלפה מלאה של הקרסול הנה פרוצדורה שחוזרת בשנים האחרונות לסדר היום האורתופדי לאחר שניםארוכות שנחשבה טיפולגרוע. יש כיום דגמים חדשים של משתל שהוכיחו עצמם. הנסיון בארץ הוא זעום ולא תמצא כאן מנתח שיש לו נסיון של מספר שנים עם מספר מקרים שדי בו בכדי להסיק מסקנות.

16/03/2003 | 16:34 | מאת: רונן

מנהל פורום אורתופדיה