פגיעה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/03/2003 | 12:21 | מאת: טל

אמש במהלך משחק כדורסל קיבלתי מכה בברך.המפרק של הברך היה נעול והמכה היתה בחלק מתחת לפיקה.במהלך המכה נשמעה נקישה כלשהיא מהאזור. כמעט ולא מורגשים כאבים סטטים ללא נפיחות אך בעת פשיטת הברך ונעילתו מורגש כאב עז. כמו כן בעת כיפוף המפרק למצב מקסימלי מורגש כאב בצידו הימני של הברך.. יש לי חשש מפגיעה קשה וחשבתי שעד שאלך לרופא מחר לבדיקה יסודית אשמח לקבל סברות לסוג הפגיעה ולחומרתה.

אני לא מתכון אפילו לנסות להעלות סברות לסוג הפגיעה ולחומרתה שכן אלו כולן תהיינה סברות כרס . מה אתה חושב לעצמך? אורתופדיה זה עניין רציני ודורש גישה מקצועית ולא חרטא ברטא וירטואלית

מנהל פורום אורתופדיה