דורבן חריף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/03/2003 | 17:44 | מאת: אילן

אני סובל כבר 3 שנים בדורבן בכפות הרגלים . ניסיתי עם מדרסים כ9 מדרסים שלצערי אף מכון לא יודע לצערי לעשות מדרסים כולם אומרים שהמדרס הקודם לא טוב ושלהם טוב וכך לצערי המצב שלי הוחמר. במדרסים קודמים שכחו בטעות(של הרופא שלא איבחן דורבן )להכין תמיכה לעקבים כך שהלכתי תק מושכת עם מדרסים לא מתאימים שיצרו לי ם לחץ מתחת לאצבעות.וכרגע אני סובל גם מנימול תחת אצבעות רק ברגל אחת ברגל השניה שמאוד מציקה יש לי בעיה שהדורבן"ברח" לצד של העקב ויצר אצלי כאבים עזים. אני מטןפל בלייזר פעם בשבוע כדורים(למעלה מעשרות במשך החודשים האחרונים)לללא הטבה אפילו הגעתי למצב של צליעה .ניסיתי פיזותרפיה וחבישת העקבים שאלתי מה עוד ניתן לעשות. אודה על תשובתך תודה אילן

14/03/2003 | 18:16 | מאת: דן

תנסה טיפול בגלי הלם (ריסוק באולטרא סאונד ) במרפאת כאב בקפלן רחובות ד"ר סקלאר. בהצלחה . רק לא ניתוח.....

14/03/2003 | 21:17 | מאת: ר. ע. י.

אילן, צור קשר עימי בדוא"ל. אני מטפל אלטרנטיבי. לא נתקלתי בבעייה חריפה כמו שלך (לפחות על פי תאורך), אך מספר מטופלים שלי השתחררו מדורבן לאחר טיפול של שבוע, לערך (פגישה אחת איתי, + שיעורי ביית"). רונן.

14/03/2003 | 21:58 | מאת: אילן

היי אשמח אילן

15/03/2003 | 00:55 | מאת: שמוליק

אשמח אם תשאיר לי דרך להתקשר איתך גם אני סובל מדורבן ןאשמח לבוא לטיפול שמוליק

22/03/2003 | 22:28 | מאת: רות

רונן שלום אשמח ליצור איתך קשר בקשר לבעית דורבן שאני סובלת ממנה. תודה

למעלה מ130 פעם עניתי עד כה על נושא הדורבן. אני מציע לך להכנס ל"חיפוש" ולהקליד את הערך דורבן (באילו האותיות ) ויהיה לך עיסוק לכמה שעות . תתחיל עם http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094 לסיום אציין כי למיטב ידיעתי ונסיוני מדרסים ולייזר אינם טיפולים ל"דורבן"

מנהל פורום אורתופדיה