קרע בסהרון החיצוני בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/03/2003 | 22:06 | מאת: איילת

שלום, בעקבות פעילות ספורטיבית אובחן אצלי קרע בסהרון החיצוני בברך. שאלתי היא אם אחליט לא ללכת לנתוח: מאילו פעילויות כדאי להימנע על מנת לא להחריף את המצב, האם בשינויי מזג אויר הכאבים בהכרח יוחרפו והאם יש אלטרנטיבה מלבד ניתוח? (אני בת 31).

מכיון שהסהרון ( מברוק על העברית) נמצא תחת עומס כל אימת שאת מכופפת ומיישרת את ברכך תוך כדי נשיאת משקל ומכיון שקרע של הסהרון הנו תולדה של עומס כזה אם תרצי למנוע החמרת הקרע תצטרכי להפסיק להעמיס עליו.

מנהל פורום אורתופדיה