פגיעה בכתף שמאל וצואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/03/2003 | 19:34 | מאת: אילתי 27

שלום, לפני חודשיים עברתי תאונת דרכים. במהלכה קיבלתי מכה חזקה בכתף ונחבל הראש שלי (צד שמאל) בשימשה של הדלת. כול הגוף שלי עף לצד שמאל. מאז יש לי בעיה עם יד שמאל. היא לפעמים מתנפחת בלי סיבא או אני לפעמים מאבד תחושב בכף היד. היתי בבדיקת חשמל (משהוא מוליכות עצבים, לא זוכר את שמה). בתוצאות קיבלתי : "פגיעה רדיקולרית C6-7 ו C5 מצד שמאל. אין עדות לפגיעה פריפרית" הלכתי עם זה לאורטופד שמטפל בי והוא מילמל משהו אשיש קשר לתאונה ..שאין..שאולי זה אומר משהוא , ואולי לא... לא הבנתי. זה מעיד על בעיה ? או שזה נורמלי ? המון תודה

חבלה שבה מקבל הראש מכה מן הצד יחד עם הכתף מה שגורם הטיה חזקה של הראש לצד שני עשויה לגרום נזק לשרשי העצבים ביוצאם מעמוד השדרה . פגיעה רדיקולרית משמעותה נזק לשרשי עצבים ואם הבנתי נכון את תאורך את התאונה נראה לי בהחלט סביר כי יש קשר בין התאונה למחושיך כיום.

13/03/2003 | 23:03 | מאת: המשך אילתי

קודם כול תודה על תשובתך. לא הבנתי מהאורטופד אם יש לזה טיפול. או שהזמן יעשה את שלו. יש מקום ל CT ? אמורים לראות את זה ב CT ? אלף תודות

מנהל פורום אורתופדיה