התקנת תותבת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/03/2003 | 18:12 | מאת: אביבה

שלום רב,אני עובדת כעו"ס בבית אבות.אחת הדיירות עברה כריתה ברגלה,ומאז ניידת רק על כיסא גלגלים.הניתוח היה לפני כשנה.הוברר לי שבפניות קודמות למוסדות שונים שאינני רוצה לפרט כרגע נידחנו על הסף. .שאלתי היא, להיכן עלינו לפנות על מנת להרכיב תותבת לדיירת,כדי לשפר איכות חייה.אודה מאד אם תינתן לי הצעה לכיוון להמשך בדיקתי הנושא.עדיין לא הרמתי ידיים.... בברכה ןתודה אביבה.

אנימתאר לעצמי שהבעיה היא התשלום. בכדילקבל זכאות להשתתפות בתשלום התותב יש לקבל אישור במה שנקרא טופס ורוד. בכלאזור יש רופא אושניים שהוסמכו על ידי משרד הבריאות לתת אישורזה. פרטים על מי הם הרופאים וכן מה התנאים הנדרשים תוכלו לקבל בלשכת הבריאות האזורית . אני מניח שתזדקקו לאישור של אורתופד או מומחה לשיקום שהאשה היא שיקומית והתותב אמנם יעזור לה.

מנהל פורום אורתופדיה