החלמה מניתוח ארטוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 18:59 | מאת: איילה

ברצוני לשאול את הרופא ואת המחלימים מה זמן ההחלמה אחרי ניתוח הוצאת המניסקום המדיאלי של רגל שמאל? אני חודשיים אחרי הניתוח עדיין עם כאבים האם זה נורמאלי?

1-12 שבועות

13/03/2003 | 03:03 | מאת: צוצל

היי איילה, מאחר שביקשת תגובה גם מן המחלימים רציתי לספר לך שעברתי ארטרוסקופיה בברך לפני כשלושה שבועות במהלכה נכרת חלק מהמיניסקוס המדיאלי בברך ימין. ובכן, עדיין יש לי כאבים, לא כל הזמן ולא בכל תנוחה. אני עושה פיזיותרפיה ואין לי ספק שזה עוזר. אני מציעה לך עכשיו (אולי את כבר עושה זאת) לעבוד על חיזוק שרירי הירך הקדמיים וגם האחוריים. אני מנסה לצרף קישור בשבילך: http://orthoinfo.aaos.org/booklet/view_exercise.cfm?Thread_ID=15&topcategory=Knee

מנהל פורום אורתופדיה