גידול סחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 18:33 | מאת: נועם

הייתי מעוניין לדעת לגבי הכתבה שפרסמתם: לגדל ברך חדשה. לאחר שנה וחצי של כאבים בברכיים פיזוטרפיה במשך חצי שנה וארטרוסקופיה בברך ימין שם נתגלה שחיקה של הסחוס בדרגה 2. האם ניתן לקבל את הטיפול של גידול תאי סחוס בארץ ואם כן איפה. אני בן 17 וחצי מזה שנה וחצי איני יכול לעסוק בשום פעילות מלבד תרגילי פיזוטרפיה . לאחר ביקור של 8 רופאים ביניהם דוקטור סודרי ,לא נמצא פתרון לבעייתי לכן מאוד התענינתי בכתבה. ככל הנראה לא קיים כיום פתרון לשחיקה של הסחוס אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי! תודה רבה!!!

14/03/2003 | 12:34 | מאת: נועם

. נועם כתב/ה: > > הייתי מעוניין לדעת לגבי הכתבה שפרסמתם: לגדל ברך חדשה. > לאחר שנה וחצי של כאבים בברכיים פיזוטרפיה במשך חצי שנה > וארטרוסקופיה בברך ימין שם נתגלה שחיקה של הסחוס בדרגה 2. האם > ניתן לקבל את הטיפול של גידול תאי סחוס בארץ ואם כן איפה. אני בן > 17 וחצי מזה שנה וחצי איני יכול לעסוק בשום פעילות מלבד תרגילי > פיזוטרפיה . לאחר ביקור של 8 רופאים ביניהם דוקטור סודרי ,לא נמצא > פתרון לבעייתי לכן מאוד התענינתי בכתבה. ככל הנראה לא קיים כיום > פתרון לשחיקה של הסחוס אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי! > תודה רבה!!!

מנהל פורום אורתופדיה