סטינדקטיליה אצבעות מחוברות ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 14:38 | מאת: חגי רסאד

אני בן 21 אחרי צבא בהתנדבות ברצוני להתגייס למישטרה אני צריך חוות דעת מיקצועית. אני רוצה לעלות את הפרופיל הצבאי שלי בכדי שוכל להתקבל למישטרה איך אני יכול לעלות את הפרופיל.ולמי לפנות לאיזה גוף.לצבא?לבית החולים?לרופא מומחה? הודה לך מאוד עם תוכל לעזור לי. בתודה מראש חגי רסאד באר-שבע 054302971

סוג בריאות ניתן להעלות באמצעות ועדה רופאית של הצבא. עליךלפנות בבקשה לעמוד בפניועדה כזאת ובבואך לועדה הצייד במכתב מטעם אורתופד . אם בעייתך קשורה לכותרת של מכתבך כדאי שתפנה למומחה לכירורגיה של כף היד

מנהל פורום אורתופדיה