bronstron repair

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 13:27 | מאת: עמרי

1) האם חוסר יציבות בקרסוליים יכול להגרם עקב נקיעה אחת חמורה(או שתיים),או שזה מצב הנגרם מאמץ פיזי קשה כגון נשיאת משקלים כבדים (מעל 50 ק"ג),למרחקים ארוכים (כמה עשרות ק"מ) בתנאי שטח קשים וכל זאת לאורך כמה חודשים . 2) האם ניתוח bronstron repair יכול להחזיר את היציבות לקרסוליים ומה ההשלכות של ניתוח כזה בתודה מראש עמרי

נקיעה קשה היא ה"אשמה" בחוסר היציבות התיקון על שם בורנסטרום הוא טוב למדי בתנאי שחוסר היציבות מוגבל לקישורים החיצוניים של הקרסול ואין פגיעה ביציבות הקשורה למפרקים הסובתלריים.

מנהל פורום אורתופדיה