כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 09:08 | מאת: ש.ב.

בוקר טוב לך ד"ר אסא נא תגובתך לפנייתי מאתמול ה - 11.3.03 שכן גם בשבוע שעבר לא התייחסת. אני מאמינה שזה לא בכוונה אך בבקשה ממך תתייחס לבקשתי / שאלתי מאתמול. בתודה ויום טוב.

12/03/2003 | 10:02 | מאת: חש בעליל

יש לי תחושת בטן שההתעלמות אמנם מכוונת . קיבלת מהרופא תשובות לא מעטות שכנראה לא סיפקו אותך. לזכות מנהל האתר חובה לציין שהוא עונה תמיד באופן ענייני בחן ושנינות. ש. ב. כנראה שבעייתך הינה מורכבת ואין אפשרות לפתור אותה בטח לא באינטרנט. עצתי האישית פני למומחה כף רגל (לא כל אורטופד הוא כזה ) ישנם כמה שהם כזה -ד"ר לוגר מאיכילוב,פרופ' ניסקה מ"מאיר " בהצלחה.

12/03/2003 | 10:44 | מאת: ש.ב.

תודה לך על תגובתך אך עליי לציין שאני מטופלת אצל אורטופד מומחה לכף הרגל ד"ר נוף מאסף הרופא ששמו הולך לפניו שאינו נופל מהרופאים שהצעת מה גם שהיה כבר נסיון אישי באופן פרטי אצל פרופסור ניסקה. (כגודל הציפיה כך ויותר גודל האכזבה). מה שביקשתי מד"ר אסא ואני מאמינה שאני מספיק מסבירה את עצמי הכי טוב שאפשר שכך מהנסיון המצטבר שלו יוכל לעזורלי ולו במעט. ותן לו לעשות את מה שרק הוא יודע לעשות.

מצטער אבל העיסוק בפורום שייך ל"בילוי פנאי " שלי ולפעמים אני גם עובד. במקרה שלך השארתי אותך לסוף מחמת אורך המכתב ואופפפס הוקפצתי לבית החולים. ראי את תשובתי למטה

מנהל פורום אורתופדיה