תשלום למנתח !!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/03/2003 | 21:45 | מאת: המתלבט-שאלה לקוראים

השאלה מופנית לכולם !! כמה נהוג לשלם למנתח המבצע ניתוח דרך קופת חולים. ברור שהוא מתוגמל על ידי בית החולים והקופה. ברם שאלתי לגבי מתן צ'ופר על ניתוח מדובר בניתוח קל יחסי.

12/03/2003 | 19:55 | מאת: עליזה

אין לתת למנתח דבר . הוא מקבל משכורת. מורה אינו מקבל צ'ופר על כך שהוא מלמד ולא מהנדס שמתכנן גשר שלא יפול!!! האם המנתח רמז שמגיע לו? על הנתח לעשות כמיטב יכולתו גם ללא שיחודו. זה מקלקל את השורה. עליו לעבוד בתום לב ולא למרבה במחיר. הוא יחתוך יותר בעדינות אם תתן בוכטה גדולה יותר?

מנהל פורום אורתופדיה