שאלה לגבי דורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/03/2003 | 14:17 | מאת: תומר

שלום! אני סובל ממה שהרופא הגדיר כדורבנות מתקופת הצבא. א. אם תוכל לשפוך קצת אור על הנושא מבחינה מבנית. ב.מה הם הטיפולים המוצאים קיום לבעיה זאת לאור העובדה שקיום אין ביכולתי לעמוד במקום יותר מדקה, ברצוני לציין שאין לי שום בעיה בעיסוקי ספורט בתנועה כגון ריצה(כדורסל), אופניים וכו' בתודה מראש נ.ב משוחרר משירות צבאי מ- 95 אי לכך הבעיה החלה ב 93-94

ראה את : http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094

מנהל פורום אורתופדיה