כאב בצלעות התחתונות בצד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/03/2003 | 14:26 | מאת: המודאגת

הנני בת 62 אתמול בבוקר הושטטתי את יד שמאל כדי לקחת סולם ועוד לפני שהספקתי לגעת בו או להרימו נתפס לי צד שמאל באזור של הצלעות בגובה בית החזה וקצת יותר נמוך הרגשתי כאב חד ומאז כל פעם שאני מנסה להתכופף או במיטה להסתובב מצד לצד אני מקבלת כאב חד עד כדי סחרחורת. וכשהכאב חולף הכל חוזר לקדמותו. אם אני יושבת או שוכבת בשקט בלי לעשות תנועות אין לי כאבים. אני אלרגית לאופטלגין, ולא אוהבת כדורים לקחת, אולם הפעם לקחתי אקמול ומרחתי משחת וולטרן, יש הקלה מעטה אבל עדין אני מוגבלת בתנועות וכל דבר אני עושה באיטיות מרבית. מה ניתן לעשות במצב כזה ? האם להמשיך בטיפול וולטרן או כדורים? וכמה זמן? אבקש את עצתך. בתודה המודאגת.

אני בעד זה שתגשי לרופא שיבדוק אותךימשש את בית החזה שלך ,ילחץ על בית הצלעות ויודא שלא נגרם לך שבר של צלע.

מנהל פורום אורתופדיה