כאבים בעקב רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/03/2003 | 14:02 | מאת: המודאג

קבלתי תוצאות של CT = דיסק L5-L4 = בלט אנולוס בלבד. מה המשמעות של התשובה הנ"ל וכיצד נתן לטפל בנושא? בתודה על תשובתכם המהירה.

10/03/2003 | 14:12 | מאת: המודאג

בהתיחס למכתבי הקודם מהיום ברצוני לציין הנני בן 64 פנסיונר העוסק בספורט ( טניס והליכה ברגל) עיקר הכאב הוא לאחר הליכה מרובה או עמידה מרובה או לאחר משחק, בישיבה או שכיבה אין לי כאבים. אי לכך הייתי מבקש לקבל עיצה כיצד לטפל בנדון.

אני מפקפק אם יש קשר בין כאבך לממצא הט.מ. ממצא זה אגב מוצאים אצל אחוז ניכר מאוכללוסית אנשים בריאים שאין להם שום כאב. נראה לי כי יש לחפש את בעייתך במקום בו היא נמצאית כלומר בעקב.

מנהל פורום אורתופדיה