TENNIS ELBOW

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/03/2003 | 12:42 | מאת: רוית

שלום ד"ר, לפני כחודשיים בעקבות פעילות גופנית בחדר כושר , התחלתי לסבול מכאבים חזקים במרפק שאובחנו כדלקת במרפק . קיבלתי 10 כדורים חזקים נגד דלקת (כדור ביום). בתחילה היה שיפור , אך לאחר שבועיים שוב חזרו הכאבים ומאז אני מדי פעם ממש מנוטרלת מעבודה ביד זו. הרופא האורטופד אמר לי שאם הכדורים לא יעזרו , אני אצטרך לקבל זריקות במרפק. זה ממש מפחיד ונשמע כואב מאד. מה אוכל לעשות על מנת להקל על כאביי? האם ניתן לטפל בדרך אחרת ולא באמצעות כדורים?

זריקות זה טיפול יעיל עם תוצאה מהירה אך אפשר גם בלי אם מוכנים להעזר בסבלנות. ראשית יש לתת למקום מנוחה על ידי המנעות מפעילות המאמצת את השרירים המתחברים לצד החיצוני של המרפק. שנית אין מניעה להמשיך לקחתטבליות ויוקס עוד 10 ואף 20 יום. אפשר גם לנסות טיפול פיסיקלי במסגרת פיסיותרפיה.

מנהל פורום אורתופדיה