כף הרגל שלי נרדמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2003 | 21:51 | מאת: moris

בשנה האחרונה אני סובל מכאבים בעכב כף הרגל הימנית, תחושה של כאב חד אינני מסוגל לעשות פעילות ספורטיבית. בחודש האחרון כף רגלי נירדמת ואיני חש אותה היטב הייתי אצל רופא וקיבלתי תרופה cataflam אך איני מרגיש בשינוי לטובה אני הופנתי לפיזיוטרפיה . אני מבקש אם יש אפשרות לקבל יעוץ פרטני כיצד לטפל בבעיה. האם אני אמור להיות מודאג, תודה מוריס

אין יעוץ בלי בדיקה. הפורום הוא מקור למתן מידע ,הסברים באורים ופרושים, הפניה לקישורים וקצת חינוך בעניני רפואה. יעוץ פרטני זה עניין רציני מידי מכדי לעסוק בו באופן וירטואלי

מנהל פורום אורתופדיה