ניתוח בעצב קנקניאלי ופלנטרי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2003 | 17:52 | מאת: גיא

עקב ניתוח כושל של דורבן נפגעו לי העצבים המוזכרים. האורטופד מסר לי שניתוח כזה מבוצע על ידי נוירוכירורג תחת מיקרוסקופ . האמנם כך מקובל ? אשמח לקבל פרטים על ניתוח כזה כמו סיכון,אופן החדירה לכף הרגל וסיכויי הצלחה. נ.ב. שאלה פורמלית-האם לקופות החולים יש רופאים נוירוכירוגים או רק במסגרות בתי חולים ? תודה

09/03/2003 | 20:10 | מאת: גיא

כוונתי בניתוח הנוכחי "המתקן " תודה

הניתוח מבוצע על ידי מי שיודע לעשות אותו. אין הכרח שהוא יהיה נוירוכירורג ואין הכרח להשתמש במיקרוסקופ די ב"לופה" המגדילה פי 3 . ואגב ניתוח כושל ב"דורבן" יפגע בעצב פלנטרי אך לא בעצב קלקנאלי.

מנהל פורום אורתופדיה