כאבים וחולשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2003 | 06:20 | מאת: סמדר

שלום לפני כארבע שנים שברתי את מפרקי כפות שתי הידיים בעקבות נפילה. כמחצית השנה לקח לשקמם. כשנה לאחר מכן חזרו כאבים וחולשה בידיים. הרפואה הקונבנציונלית לא מצאה כיוון ברור וטופלתי רבות ע"י רפואה לא קונבנציונלית. לפני כחצי שנה חזרו שוב אותם תופעות של כאב, תחולה ומגבלות תפקודיות. שלחוני לעשרות בדיקות שאינם מראות עדיין משהו חד משמעי. אשמח לקבל עצה נוספת תודה סמדר

אין לי עצה שכן אין לי בעצם מידע מה יש לך. דומני שהדבר הנכון לעשותו הוא לפנות לרופא שיהיה מסוגל לאבחן את הבעיה. פני למומחה לכירורגיה של היד

מנהל פורום אורתופדיה