ספורט וכאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/03/2003 | 18:24 | מאת: אופק

שלום! אני מתאמנת במכון כושר, וסובלת מכאבים ברגליים. אני מתאמנת עם נעליים מתאימות לסוג האימון, ולי ספציפית. אבל הכאבים חוזרים ומופיעים במהלך ריצה. אני בת חמש עשרה - האם יכולים אלה להיות כאבי גדילה? איך אני יכולה לבדוק זאת? ועוד - מה אתה ממליץ לעשות על מנת למנוע כאבים - האם ישנם עזרים אחרים שאמורים לעזור? ובכלל - איך אפשר למנוע נזק לרגליים ולברכיים בעתיד? תודה!

כשאת אומרת רגליים למה את מתכוונת . בכל מקרה כאבי גדילה היא תופעה שמיוחסת לגיל הרבה יותר צעיר . אשר להמלצותי ובכן עליך לפרט בדיוק היכן הכאב מתי באיזה מצבים וכו'

09/03/2003 | 22:33 | מאת: אופק

קצת פרטים : הכאב מופיע במהלך פעילות כמו ריצה, או ריקוד אירובי ללא מדרגה (כאשר הפעילות היא על משטח ישר או בשיפוע, ולא עם עליות וירידות. כמו כן הכאבים לא מופיעים ברכיבה על אופניים). הכאבים מופיעים באזור השוק, בשתי הרגליים. הכאבים מופיעים במהלך הפעילות, או תוך כדי דריכה על הרגל בהליכות מהירות (סתם ברחוב), במצב כזה הכאבים לא גורמים להפסקת הפעילות ולא מאוד מציקים. הבעיה הגדולה ביותר היא הכאבים שנגרמים תוך כדי ריצה, כל פעם שהרגל דורכת על המשטח. תודה רבה! אופק

מנהל פורום אורתופדיה