אתר על מדיטציה www.har-tzion.com

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/03/2003 | 14:09 | מאת: אביבית

מומלץ בחום לכל המעוניין להכנס לאתר מדהים על מדיטציה פילוסופיה הארה ועוד. קיבלתי המון, מקווה שגם אתם. באתר יש גם פורום מרתק www.har-tzion.com

07/03/2003 | 22:13 | מאת: tovli

נכנסתי לאתר www.har-tzion.com אין מילים בפי להודות לך על ההמלצה. קראתי... והתחלתי לפקוח את עיני... לחיפוש הרוחני המדהים אחרי אלוהים, אהבה, אמת והגשמה עצמית... הפורום נותן לך אפשרות לשאול ישירות את המאסטר, ואפשר למצוא שם המון תשובות מאד מעניינות בנושא רוחניות. גם אני ממליץ!!!

מנהל פורום אורתופדיה