כאבי גב תחתון ומפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2003 | 21:44 | מאת: דב שוורץ

שלום וברכה לאחרונה אני מרגיש כאבים בשני נקודות בנוסף לכאבי גב תחתון : 1. כתף יד ימין כאשר אני מבצע תנוע עם היד כלפי מעלה . 2. בברכך של שני הרגלים כאשר אני עולה מדרגות . האם כאבים אלו הם חלק מהשפעת מזג האוויר או יש בעיה אחרת שני צריך לבדוק אותה ? בגב תחתון יש לי ע"פ בדיקה CT יש בלט דיסק (חוליות L3-L5 ). זה משנת 2000 האם עם הזמן יכול להיות הרעה (אני היום בן 54 ) ועקב כך אני מרגיש יותר כאבים ? מה עלי לעשות ? תודה מראש דב שוורץ

כאב הכתף וכאב הברך אינן תוצאה של מזג האויר אלא שינויים נוונים המתרחשים בל אחד משני המקומות. אשר לכאב הגב - אכן גם בעמוד השדרה מתחוללים שינויים נוונים שעשויים להתקדם עם הזמן. הדרך לברר זאת היא בדיקה יסודית על ידי אורתופד וביצוע חוזר שלבדיקת טומוגרפיה מחשבית וטוב יותר בדיקרת מ.ר.י

מנהל פורום אורתופדיה