פציעה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2003 | 20:27 | מאת: אייל

שלום דוקטור לפני כחודש וחצי עברתי תאונת דרכים על אופנוע ונפגעתי בברך ימין , בצילום רנדגן לא נמצאה בעיה ( שבר) הפגיעה גורמת לי למצב בו אם אני יושב זמן מה או שוכב זמן מה ולאחר מכן קם קשה לי לישר את הרגל ולדרוך עליה כמו כן אני לא יכול להישען על רגל זאת בכיפוף הרגל ( אני מרגיש כאילו נקרע לי המקום בפעולה זאת ) , יש לי כאבים במקום רוב הזמן . מה יכולה להיות הבעיה ואילו בדיקות כדאי לי לעבור כדי למצוא אותה ? תודה אייל

הבעיה יכולה להיות פגיעה ברקמות רכות של הברך כולל מניסקוס קישורים צולבים רקמת הציפוי הפנימית ועוד. המיקום המדוייק של הכאב יסייע בפתרון ה"חידה".

08/03/2003 | 03:10 | מאת: Tal

Hi You Should Do an MRI - It's The best way to know what's the problem The Kupat Holim Will Pay I hurt my Knee In an accident too, and only an MRI helped the doctors know what's the problem Good Luck Tal

08/03/2003 | 19:45 | מאת: אייל

שלום דוקטור הכאבים הם בברך ימין בצידה הפנימי של הברך . תודה אייל

מנהל פורום אורתופדיה