ספונדילוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2003 | 19:48 | מאת: אבי

שלום אני אבי בן 22 יש לי כאבים בגב התחתון מזה שנתיים אני חייל ולכן קיבלתי טיפול אצל אורטופד בחר"פ אובחן אצלי ספונדילוזיס מאז אני עושה פיזיותרפיה כל שבוע (עם פיזיותרפיסט ) וכל יום תרגילים שנתנו לי , כל זה לא עזר לי והכאבים רק מתגברים . האורתופד האחרון שביקרתי אצלו המליץ לי על ניתוח . כרגע אני לא יודע מה לעשות כי מאוד כואב אני לא יכול לעשות דברים שהייתי עושה בעבר וגם דברים הכי פשוטים כמו לרוץ , נהיגה ממושכת , ישיבה או עמידה ממושכת . מה אני אמור לעשות האם כדי לי לגשת לניתוח?

משהו חסר בתאורך שכן ניתוח אינו טיפול לספונדילוזיס ולא מדברים עלניתוח לפני שמבצעים מספר בדיקות כמו צילומים טומוגפריה מחשבית ומ.ר.י . עם זאת יתכן שהתכוונת לספונדילוליזיס?

06/03/2003 | 22:46 | מאת: אבי

נכון אתה צודק התכוונתי לספונדילוליזיס ועשיתי צילומי רנטגן בלבד

מנהל פורום אורתופדיה