גלישה בע"ש -דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2003 | 09:21 | מאת: ירדן

לפני יומיים נוצרו לי כאבים בגב התחתון וכן מעין משיכות עזות באחורי הרגליים, בעיקר בשוקיים ועד אזור הקרסול. בצילום רנטגן שנעשה אתמול כתבה הרופאה המפענחת: גלישה קדימה (דרגה 1) ל4 לעומת ל5. שינויים ספונדילוטיים ונזק דיסקלי בגובה ל1 -ל2, ל3 -ל4, ל4 -ל5. מה חומרת המצב? יש לי תור אצל אורתופד רק ביום א בערב. האם כירופרקט בעל שם מצויין יכול לעזור? כאבי גב תחתון ספורדיים היו לי עד כה. תודה מראש ואנא תשובה מהירה.

מדובר בבעיה שקיימת אצלךכבר זמן רב .חומרתהבעיה אינה נלמדתמצילום רנטגן אלא משמיעת תלונותיך ובדיקה גופנית שלך. כירופרקט יכול בנסיבות מסויימות להביא להקלה במחושיך

מנהל פורום אורתופדיה