יעוץ שבר במרפק לילדה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/03/2003 | 11:00 | מאת: מירב ש

שלום רב רציתי להתייעץ איתך בנוסף לביקורת אצל רופא אורתופד שהנני הולכת, ביתי כיום בת 5.5 ובגיל שנה ו 5 חודשים שברה את המרפק ועברה ניתוח ובנוסף היתה עם גבס חודשיים. מאז אנחנו בביקורות מידי חצי שנה בהתחלה והיום אחת לשנה, בצילום שעשינו לפני מס' ימיםן ניראה כי אין איחוי מלא אך ביום יום הילדה מתפקדת יפה וגם אורך הידיים שווה הכיפוף של היד טוב בזמנו לא הומלץ פיזיוטרפיה בשל גילה הצעיר בטענה שזה יכול להזיק, מה דעתך היום האם פיזיוטרפיה אפשרית בגיל הזה? או שהזמן יעשה את שלו? אודה לך על תשובתך בהקדם משום שאני מתוסכלת.

הבנתי מדבריך כיהילדה מתפקדת כיום היטב . כיון שכך לא ברור לי לשם מה את סבורה היא זקוקה לפיסיותרפיה

06/03/2003 | 12:42 | מאת: מירב ש

תודה על תשובתך המהירה אך נכון שהילדה מתפקדת כמו שצריך אך הצילום מעיד כי אין איחוי ובנוסח הרפואי הפיענוח הינו דפורמציה לאחר שבר סופראקונדילרי. אשמח אם תענה לי שוב לפי המושג הרפואי תודה מראש מירב

מנהל פורום אורתופדיה