כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/03/2003 | 22:08 | מאת: עופר

אהלן ד"ר, שמי עופר ואני חייל קרבי בשירות סדיר. לפני כחצי שנה תפקדתי בתור מפקד טירונים ודי בתחילת הטירונות החלו לי כאבים בכף רגל. בהתחלה קצת בבוהן ימין ולאט לאט הכאב עבר לכל הכף רגל עד שהגעתי למצב שבו כל שינוי צורה של הכף רגל מלווה בהרגשה של אוטוטו לפני נקיעה, הלכתי לרופאים בבסיס שלא התייחסו אליי ברצינות, לאחר שעזבתי את הבסיס ניגשתי לרופא אזרחי שלראשונה הפנה אותי לצילומים ומיפוי, לאחר מספר ימים התברר שיש לי שבר בטאלוס וocd בקרסול(די גדול) מיד גיבסו אותי ולאחר 3 שבועות הורידו לי אותו כיוון שהגיעו למסקנה שאיננו יעיל... כרגע אני נמצא בחוסר וודאות מוחלט ממספר סיבות הראשונה כיוון שלא נתנו לי טיפול לocd שלאחר קריאה קטנה התברר לי שיש בערך 50 סוגים של מקרים שנמצאים תחת הכותרת ocd. הדבר השני הוא שאחד הרופאים (דווקא מאוד נחמד) אמר לי שכרגע אין מה לעשות וכנראה שיותר אני לא אוכל לרוץ לטפס לטייל לשחק כדורגל וכו'(צריך להדגיש שאני מדריך טיולים, ומטפס הרים) שזה די סוגר לי את חיי, והדבר השלישי הוא שאני ממש מחפש מומחה לכף הרגל שיוכל לטפל בי באופן פרטי ללא קשר לצבא(יש לי גיבוי מלא של רופא היחידה שגם מנסה לעזור ללא הצלחה כך שאין בעיה חוקית). רק היום חשוב להגיד יש לי צליעה קלה הרגל כואבת 24 שעות ללא יוצא מהכלל קשה לי לעלות מדרגות או ללכת על משטחים לא ישרים (למשל בניווטים) ואני באמת ובתמים סובל. אני מאוד מאוד אשמח אם תוכל לעזור לי כמיטב יכולתך בתשובה על אחת או יותר משאלותיי. תודה עופר

אשמח מאד לעזור לך ולענות על שאלותיך אם רק תואיל לשאול. מה שקבלתי עד כה זה סיפור ולא שאלות.

מנהל פורום אורתופדיה