כאבים בברך ורכיבה על אופניים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/03/2003 | 19:17 | מאת: א.מ

מזה שישה שבועות אני סובל מכאבים בברך שמאל. קרוב לודאי שהבעיב נגרמה עקב מאמץ פיזי מוגבר ברכיבת אופניים( התחלתי לרכב על אופניים לפני מספר חודשים, והכושר הגופני שלי די מוגבל). פניתי לאורטופד שאיבחן דלקת בגיד. טופלתי בשני קורסים של ויוקס, שהקלו על הכאב במעט. במקביל התחלתי טיפול בפזיוטרפיה והופנתי לבדיקת מיפוי עצמות. קיבלתי את התשובות לפני כשעה. אובחן אצלי טנדיניטיס ( אינפרא פטלר טנדיניטיס). 1. האם אוכל לקבל הסבר - מה יש לי בעצם? 2. מהו הטיפול הנדרש ? 3. האם הבעיה הנ"ל פתירה, והאם אוכל להמשיך לרכב על אופניים? תודה רבה

ובכן יש לך דלקת בגיד האינפרהפטלרי . הטיפול הנדרש הוא קודם כל מנוחה לשרירי הירך . ותרופות נגד דלקת .

מנהל פורום אורתופדיה