כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/03/2003 | 12:10 | מאת: א

בהמשך לשאלתי לגבי הרגל השמאלית רציתי לדעת האם אי יכולת עמידה והליכה אכן נגרמים בעקבות שחיקת סחוס בברך וכיצד ניתן לטפל בזה? האם כל חיי אסבול באי יכולת עמידה והליכה ממושכים על הרגליים? ומאחר וזה נגרם לי בצבא האם לטבוע את הצבא?

חזור על שאלתך הקודמת

07/03/2003 | 19:53 | מאת: א

יש לי כאבים ברגליים בעיקר ברגל שמאל דבר זה החל בצבא כיום אני מגיעה למצבים שאני עומדת שעה על הרגליים נורא כואב לי וברגע שאני מתיישבת אני מתקשה לעמוד שוב במידה ואני עומדת שעה או יותר אני צריכה לנוח ולחכות שהכאב יחלוף ביצעתי MRI בירך ואובחן N.O.F נבדקתי אצל מס' רופאים ורופא אחד אמר שיש לי קרע במיניסקוס בברך ואחר אמר שיש לי שחיקת סחוס בברך כיום אני נאלצת לחפש עבודות בישיבה בלבד ומוגבלת בהמון דברים האם אי יכולת עמידה והליכה הם באמת תוצר של שחיקת סחוס בברך? מה ניתן לעשות ? והאם כל חיי אצטרך להיות מוגבלת בעבודות? והאם לתבוע את הצבא?

מנהל פורום אורתופדיה