כאב בברך - האם זה מיניסקוס?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/03/2003 | 17:50 | מאת: עדי

שלום אני סובלת מכאבים עזים בברך , בעיקר בצד הפנימי של הברך, בכל מצב שהוא, ישיבה, עמידה והליכה. יש לי תור לאורתופד רק בעוד 10 ימים. מה ניתן לעשות על מנת להקל ולא להחמיר את המצב? בצילום רנטגן לא נמצאו ממצאים. אודה על תשובה מהירה.

על סמך תאורך העני במילים יכולות להיות סיבות רבות לכאב . מניסקוס פגוע היא אחת מהן. במידה שיש לך גם קושי בישור הברך כדאי שתעזרי בקביים לצורך הליכה . תרופות נגד כאב ו/או נגד דלקת יקלו עליך את החיים

11/11/2010 | 13:21 | מאת: שני

שמי שני אני כבר חודש סובלת מכאבים בברך ימין בחלק הפנמי נגשתי לאורטופד אמר שיש לי מניסקוס זה שפשוף בין העצמאות זה יכול לגרום לשחיקה של המפרק לא יעזור שום צלומים או C.T רק MRI למרות שזאת בדיקה יקרה תנסי ונקווה שיהיה בסדר

מנהל פורום אורתופדיה