כאבים וחום בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/03/2003 | 08:28 | מאת: משה

שלום אימי בת 75 מתלוננת זה שלוש שנים על כאבים וחום בלתי נסבל בכפות הרגליים. התופעה נמשכת לאורך כל היום אולם יש הקלה בכאבים ובעוצמת החום כאשר היא הולכת יחפה. מאידך בלילה, חום כפות הרגליים עולה ומלווה בדקירות וכאבים המונעים ממנה שינה. אימי עברה מספר בדיקות אצל רופאים כולל ביצוע בדיקות דם, אך ללא הועיל. אודה לחוות דעתך על התופעה והמלצה כיצד לטפל בבעיה. תודה.

"תחושת חום בכפות הרגליים" זה ביטוי לא ברור שכן בדרך כלל מדברים על תחושת שריפה בסוליות הכפות וזה ביטוי לפגיעה בעצבים שמעצבבים את כפות הרגליים. אין לי הסבר מידי לגבי העובדה שאמך חשה נוח כשהיא יחפה וסובלת במיטה.

מנהל פורום אורתופדיה