נמ לול וכאבים בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/02/2003 | 08:23 | מאת: מיכל

אני סובלת מנמלול וכאבים בשתי כפות הידיים. נמצאת בחודש השמיני להריוני אך התופעה רק החמירה (היתה קיימת קודם להריון). לאחרונה מתעוררת לאחר שנת לילה בידיים קפוצות ומתקשה ליישר אותן. אודה על קבלת יעוץ.

את סובלת קרוב לודאי מדלקת גידים בכניסה לכף היד ובעקבות זאת תסמונת המחילה הכפית . ניתן לטפל בכך באמצעים שונים . פני לאורתופד ואולי טוב יותר לכירורג כף יד.

27/02/2003 | 20:22 | מאת: מיכל

דר' אסא לב-אל, תודה על תשובתך. האם יתכן שלאחר הלידה המצב ישתפר מעצמו? האם תתכן הירפאות של דלקת גידים מעצמה? מיכל

מנהל פורום אורתופדיה