כאבי כתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/02/2003 | 17:04 | מאת: רוני

אני בן 43, וסובל למעלה משנה מאבים חזקים בכתפיים הכאבים מופיעים בעקר במצב שכיבה ותזוזה אופקית או בעת נסיון הרמת חפצים, כמו קיפול שניכה כבדה. התחושה כאילו הכתף סדוקה וכל תזוזה כואבת.בבדיקות שבוצעו לי לא נמצא דבר בצילומי הרנטגן, אולטראסאונד ובמיפוי העצמות. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות עוד? בתודה מראש. רוני

אני יכול לחשוב על מספר סיבות כגון דלקת של גידי שרוול המסובבבים או של של הגיד הארוך של הביצפס או של הגידים המתחברים לקורקואיד , אוסטאוארטריטיס של המפרק או קרע של הלברום או שינויים נווניים במפרק האקרומיוקלויקולרי או תסמונת כליאה של העצב הסופרהסקפולרי ויש עוד. מה ניתן לעשות יש להשלים את האיבחון ולטפל לפי האבחנה.

מנהל פורום אורתופדיה