הצילו!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/02/2003 | 22:27 | מאת: אייל

שלום לכל חברי הפורום אני בן 21, וסובל כשלוש שנים מכאבי גב תחתון חזקים. הכאבים מעירים אותי לפנות בוקר על בסיס קבוע, ומקשים עלי בעמידה ובישיבה. לאחר סי טי ואם אר איי אובחן אצלי בלט דיסק L5-S1 . כל הרופאים אמרו לי שזו לא הסיבה לכאבים כ"כ חמורים, אז ניסיתי כל מיני טיפולים אלטרנטיביים וכלום לא עזר. לאחרונה ביקרתי אצל ראומטולוג, שחושד ב- Sacroiliitis וב- Ankylosing Spondylitis. הוא הפנה אותי למיפוי עצמות, ואמר שייתכן ואני אצטרך לעבור גם בדיקות דם. כרגע אני לוקח נאקסין, אך איני מאמין שזה יפתור את הבעיה. האם ניתן לקבל הסבר קצר על המחלות ועל דרכי הטיפול? האם קיים כיום טיפול יעיל? האם ייתכן שלאחר זמן כ"כ רב לא ניתיהיה לטפל בבעיה, ושנגרם נזק קבוע? בברכה אייל ן

SACROILIITIS הנה חלק ממחלת ה ANKYLOSING SPONDYLITIS . מדוברבמחלה דלקתית הפוגעת במפרקים כולל המפרקים שבין גופי החוליות. הטיפול בה מבוסס על תרופות נוגדות דלקת אותן יש לקחת באופן קבוע. יש כיום כניסה של סוג חדש של תרופות שי עמן הבטחה חדשה. אני מציע לך להתעניין בפורומים העוסקים במחלות שיגרוניות (ראומטיות ).

מנהל פורום אורתופדיה