אי תחושה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/02/2003 | 08:12 | מאת: דניאלה

שלום אני בת 28 בהריון בשבוע 25 מתחילת ההריון אני סובלת מכאבים מעצם הזנב שבחודשים האחרונים מקרין על רגל שמואל בחלק העליון שקרוב לישבן בשבוע האחרון גם ברגל שמאול בכף הרגל שתי האצבעות הצמודות לבוהן אין לי תחושה בהם הם קשות ולא מתקפלות אם אם אני צובטת את עצמי זה כואב יש לציין שיש לי אנמיה קשה 7.5 המוגלבין , השאלה היא זו האם יכול להיות שהכאבים הם מהגב או מהאנמיה אשמח לכל תשובה ואם אפשר עוד שאלה במשך חודשים יש לי כאבים באזור השכמה בגב מהתקררות מה אפשר לעשות והאם זה יכול להמשך (הכאבים כל כך הרבה זמן) בתודה

נראה סביר יותר שמקור הכאב הוא בעמוד השדרה. אשר לשאלת כאב הגב העליון - יש קודם כל לאבחן את מקור הכאב : עמוד שדרה חזי ,עמוד שדרה צוארי, שרירים וכו'.

מנהל פורום אורתופדיה