בעיית ברך שמאל המשך נוסף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/02/2003 | 07:53 | מאת: יהודה

ד"ר מכובד! בשנת 79 קרעתי בנפילה קשה את המיניסקוס המידיאלי אשר הוצא כאמור במלואו בניתוח באותה שנה בבי"ח איכילוב תל אביב. הסטטוס שהיתגלה בארטרוסקופיה שבוצעה בברך לפני 4 חודשים קובע שהרצועה הצולבת הקדמית בברך שמאל קרועה ואילו הרצועה הצולבת האחורית מתוחה, לפיכך בוצעה שטיפה של התעלה ולא אושר שיחזור הרצועה הקדמית. שאלתי: הייתכן כי כתוצאה של הפגיעה ב-79 חלה במהלך השנים החמרה כה משמעותית במצב הברך, יש לציין שבמשך השנים כתוצאה מחולשה תמידית ומתגברת של היציבה של רגל שמאל היו לי מספר מעידות אם כי לא טראומטיות במיוחד. ושוב תודה , יהודה א

אין ספק כי הפציעה ב 1979 ובעקבותיה כריתה מלאה של המניסקוס הנם הגורמים למצבך כיום.

מנהל פורום אורתופדיה