כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/02/2003 | 12:42 | מאת: ציון

שלום רב אני בחור בריא בן 30 לערך וסובל באופן כרוני מכאבים בפרקי הידיים . הדבר מחריף באופן ברור בזמן החורף והקור עד כדי אודם רב של הפרקים ונפיחות ומסב לי כאב רב. . בעבר לא קישרתי את הכאבים למחלת הפסוריאזיס , אולם כעת שמעתי על מצב הנקרא פסוריאזיס ארתיטיס . האם זה קשור בהכרח ? מה אני יכול לעשות עם הכאבים ? תודה רבה

אכן פסוריאזיס ודלקת מפרקים הולכם יד ביד. הטיפול בדלקתמפרקים פסוריאטית הוא כמו בכל דלקת מפרקים כלומר תרופות נגד דלקת וטיפול פיסיקלי ופיסיותרפיה.

מנהל פורום אורתופדיה