פלטפוס והשלכותיו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/02/2003 | 10:03 | מאת: דנה

אני בת 25 ויש לי פלטפוס , גיליתי אותו לאחרונה בשל כאבים בכף הרגל, נאמר לי כי יש לי דלקת כרונית בגידים וכן עוקץ - רציתי לדעת מה זה אומר ומהוא הטיפול הרצוי מלבד מדרס שאכן הוצע לי. (בעבודתי אני עומדת שעות רבות על הרגליים וכמו כן אני מתעמלת - ריצה) תודה .

פלטפוס בדרך כלל אינו בעיה ואני שייך לאלו שמאמינים שאין קשר בין מחושייך לעובדה שכף רגלך שטוחה. למען ההגינות אציין שיש אסכולה הגורסת קשר בין רגל שטוחה ובין מחלתך שנשמעת לי כמו דלקת של חיתולית השעל. או PLANTAR FASCIITIS . הקלידי בחיפוש "דורבן" ותמצאי פרוט נוסף.

מנהל פורום אורתופדיה