כאב דוקר בעקב בזמן דריכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/02/2003 | 13:19 | מאת: רותי

מזה שבוע יש לי כאב דוקר בעקב רגל ימין בזמן דריכה. נתקלתי בכאב זה לראשונה לפני מספר חודשים, שהורגש בעיקר שהלכתי יחפה. (בהליכה עם נעל עם מדרס רגיל, הכאב לא הורגש), ולאחר זמן מה הכאב נעלם מעצמו. כעת הכאב חזר בעוצמה, והוא מלווה אותי גם כאשר אני נועלת נעליים. בימים מסויימים הכאב חזק מאד ובאחרים פחות מורגש ואף לא קיים. מה יכולה להיות הסיבה לכאב ? מה באפשרותי לעשות כדי להקל ולפתור את הבעיה ? בתודה ובברכה, רותי.

על כאב בעקב ראי ב: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094

מנהל פורום אורתופדיה