acl + mcl - שאלה לדוקטור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/02/2003 | 21:48 | מאת: ג'וני

שלום לדוקטור ! לפני כחצי שנה נפגעתי בתאונת דרכים ואובחנו קרעים בשתי הרצועות הנ"ל. עד היום שתיהן קרועות, למרות שבתחילה אמרו שהרצועה הרוחבית תחלים - היא לא. האם לאחר ניתוח לשחזור שתי הרצועות אני אתפקד כמו לפני התאונה. חלק אומרים שכן, חלק אומרים שלא. האם בעתיד צפויים לי ניתוחים נוספים או בעיות קשות בברכיים. תודה ג'וני

שאלת התפקוד אחרי הניתוח היא מורכבת מאד. הניתוח אמנם הוא תנאי להצלחה אך המרכיב העקרי של משואת ההצלחה נמצא במרחב שבין האזניים. במילים אחרות לו היית ספורטאי צמרת בשיא יכולותו לא היית יכול לשחזר את יכולתך שלפני הפציעה אך עדיין היית יכול להיות טוב יותר מרבים אחרים.

מנהל פורום אורתופדיה