תרגילים לחיזוק הכתף לאחר פריקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/02/2003 | 21:11 | מאת: יעל

שלום, לפני מס' שנים פרקתי את הכתף ולפני מס' שבועות הדבר חזר על עצמו, בשני המקרים הפריקה ארעה לאחר תנועה חריגה והוחזרה למקומה בבי"ח. האם ישנם תרגילים מומלצים לחיזוק / טיפול במצב כזה? אשמח לקבל כמה תרגילים מאחר ולא אוכל לראות את הרופא שלי בשבועות הקרובים. תודה

ובכן מטרת התרגילים היא לחזק את השרירים המקיפים את הכתף ויותר מכולם את השרירם המסובבים את הכתף פנימה. את יכולה לקבל הדרכה מפיסיותרפיסט. מה שחשוב הוא שיש להמנע מביצוע תנועות של סיבוב חצוני של הכתף אלא בטווח מגבל

מנהל פורום אורתופדיה