כאבים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/02/2003 | 22:31 | מאת: אהרון

שלום ד"ר אני סובל מאוסטרוארתריטריסעברתי ניתוח בתחילת דצמבר בשםh.t.o גבס הורד לפני שלושה שבועות כל פעם שאני מקבל פיזיוטרפיה יש לי כאבי תופת. משלוש פעמים בשבוע ירדתי לפעמים בשבוע. כאבים יש לי כל הזמן אמרת לי שזמן ההחלמה הינו כחצי שנה .איך נפטרים מהכאבים?אני לוקח אופטלגין שתיה וכן כ דור נגד כאבים בשם טרמדקס. וכאבים חזקים שלא נעלמים.האם יש צורך לתדע את הרופא המנתח או לקחת כדור חזק יותר או אחרת.או שפשוט הכל יעלם עם הזמן(כך כולם אומרים לי).תודה וסליחה שני מנדנד לך .

עליך בהחלט להתיעץ בעניין הכאב עם הרופא הניתח אותך שכן יש מספר סיבות אפשריות לכאב חלק מהן חשוב לאתר בשלב מוקדם ולטפל מוקדם.

מנהל פורום אורתופדיה