כאבים בכתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/02/2003 | 12:16 | מאת: מגי

לאחר בדיקה רפואים, ולפני ביקור במרפאת חוץ בבי"ח , האבחנה של האורטופד הייתה: subacromail bursitis האפיון: bilateral לצערי הרופא המטפל לא נותן הסברים לתופעה או מה ניתן לעשות מלבד זריקה לכתף. ????.? מגי

חבילת טיפול בדלקת של גידי "שרוול המסובבים" ( שם אחר אך אותו סיפור ) כולל המנעותמתנוחות הגורמות לכאב, תרגילי טווח תנועה ומתיחות, תרופות נגד דלקת , טפול פיסיקלי מקומי. קו הגנה שני הוא זריקות של סטרואידים . שלישי ניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה