קושי לכופף את האצבעות בבוקר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/09/2019 | 10:41 | מאת: רותי

שלום ד"ר כבר שבוע וחצי שאני קמה בבוקר עם נוקשות באצבעות בכף היד. קשה לכופף את האצבעות. זה התחיל מיד ימין ועבר גם ליד שמאל. בנוסף כשאני מנסה לקפל ולכופף את אצבעות אצבע 4 הקמיצה קופצת קצת. (בשתי הידיים) , במהלך היום הנוקשות משתחררת וניתן לכופף את האצבעות לגמרי ואין קפיצה(ביד שמאל יש לפעמים מעט קליקים כשמקפלים את האצבעות). זה מופיע רק בבוקר ולא בהמשך היום. בשבוע שעבר היה לוקח לזה סביבות חצי שעה ארבעים דקות להסתדר. היום זה לוקח בערך רבע שעה עשרים דק. בלילה יש תחושה של מין עיקצוץ ביד ימין ,לא תחושה של נמלים הולכות אבל כמו שהיד רדומה. ובמהלך היום אין את זה.. הידיים ללא נפיחות, אדמומיות, או חום. אודה מאוד אם אקבל הסבר לתופעה הזו שמטרידה אותי מאוד..

16/09/2019 | 10:52 | מאת: רותי

שכחתי לציין שאני בת 22 ובריאה בד"כ

הסיפר מעורר חשד שמדובר ב " אצבע הדק" עקב דלקת של מעטפת הגידים המכופפים של האצבעות

16/09/2019 | 17:21 | מאת: רותי

אצבע הדק יכול להיות אפילו שזה מופיע רק בבוקר ולא לאורך כל היום? איך מטפלים בזה? תודה לך על תשובתך המהירה

מנהל פורום אורתופדיה