פענוח מיפוי עצמות שורש כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/09/2019 | 13:45 | מאת: אלון

שלום . אשמח בבקשה לפענוח של מיפוי עצמות . רקע כללי בן 28 עובד כמכונאי רכב ופעיל מאוד בידים מזה כ3 שבועות כאבים בשורש כף היד עם כאבים בתונועות למעלה למטה ולצדדים . לאחר ביקור אצל אורטופד הוחלט לבצע מיפוי עצמות . יש לציין שקרח עזר לי בכאבים וביכולת הנעת שורש כף היד ו נכון להיום שביצעתי את המיפוי הכאבים פחתו הרבה אף קיים עדיין כאב קטן . יש לציין העומז העבודה עבר ליד שמאל וגפ שמה החלו כאבים ממש חלשים להלן תשובת המיפוי הודגמה קליטה מוגברת באזור עצמות קרפליות בשתי כפות ידים אך בולט יותר בכף יד ימין שינויים- stress related. שאר השלד ללא קליטות פתולוגיות מוקדיות סיכום. שינויים stress related. בכפות הידים. עד שיגיע ההתור לאורטופד ששלח אןתי . האם תוכלו לעזור לי מה מקור הבעיה ? האם עומס יתר?

הפיענוח ניתן בשפה לא בהירה לפיו הבעיה היא עומס יתר על עצמות כף היד העצמותשבין שרש הכף לאצבעות.

16/09/2019 | 15:28 | מאת: אלון

מה הכוונה שפה לא בהירה ? ומה המלצותיך לטיפול ? תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה