כאבי צוואר ראש ושכמות בת 18

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/09/2019 | 00:24 | מאת: שיר

היי, בערך שלושה שבועות או חודש שאני סובלת מכאבי צוואר, ראש ושכמות בהתחלה הכאבים התמקדו בצוואר ברכה השמאלית בראש, כשהתחלתי לרופא אמרו שזה נשמע כמו מיגרנה אבל לאחר כמה ימים הכאבים המשיכו הכאב בעיקר נמצא מצוואר בצד שמאל ומקרין לראש( לחיבור שבין הצוואר לראש) כשאני נוגעת אני מרגישה את הכאב כמו כאב תפוס כזה וגם לאורך כל השכמה שבצד שמאל הכל מרגיש תפוס וכואב.. אני לא יודעת ממה זה והייתי רוצה לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם זה נורמלי תודה מראש

י ש צרור של סיבות אפשריו לכאב כמו שאת מתארת אבל הסיבה השכיחה מכל היא שינויים ניווניים בדיסקות שבין החוליות הצוואר. .

מנהל פורום אורתופדיה