הגיע לי תשובה של mri ולא מבין מה יש לי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/09/2019 | 21:29 | מאת: ilan pak

עשיתי mri בשתי הברכיים וזאת התשובה מה יש לי? ללא הדגמת ציסטה פופליטאלית. תהליך פארא-קורטיקלי קטן ובעל מאפיינים לא אגרסיביים באספקט אחורי של מטפיזת הטיביה בקוטר עד 1 ס"מ, מתאים לפגם פיברוקורטיקלי/FCD. סימני תפס אינפרה-פטלרי בדומה לצד השמאלי ללא הדגמת נזק טיפוסי לאחר פריקה לטרלית של הפיקה או תהליך חריג משמעותי אחר.

מדובר בשני ממצאים האחד - FCD הנו פגם קטן בקלפת העצם ואין לו חשיבות. השני הנו לחץ על פד השומן שבין גיד הפיקה והברך( פד שומני על שם HOFFAׂ

מנהל פורום אורתופדיה